به گزارش ایسنا، در این جلسه دکتر مهتاب مقصودلو – معاون آموزشی و پژوهشی موسسه عالی طب انتقال خون به مرور فعالیتهای مرکز همکار در طول هشت سال گذشته پرداخت. در ادامه دستور کار چهار سال آینده مرکز همکار مورد بررسی قرار گرفت و برنامههای چهار سال آینده، سازمان و موسسه، در قالب مرکز همکار، مرور شد. این برنامهها شامل کارگاه متمرکزسازی و مدیریت مراکز انتقال خون، کارگاه پالایش و استفاده بهینه از پلاسما و دو پروژه پژوهشی در مورد مدیریت اهداکنندگان خون و بررسی سلامت و کفایت خون در منطقه مدیترانه شرقی است.
در ادامه تصمیم بر این شد تا کارگاه متمرکز سازی و مدیریت مراکز انتقال خون به عنوان اولین فعالیت مرکز همکار در تیرماه ۱۴۰۱ به صورت آنلاین به مدت چهار روز و هر روز دو ساعت برای کشورهای عضو دفتر مدیترانهای شرقی برگزار شود.
لازم به ذکر است، موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون و سازمان انتقال خون ایران در زمینه آموزش و پژوهش سلامت خون از سپتامبر ۲۰۲۱ تا سپتامبر ۲۰۲۵ برای بار سوم به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت برگزیده شدند.
در حاشیه این جلسه، نماینده سازمان جهانی بهداشت از درخواست کشور افغانستان در مورد ظرفیتسازی در مراکز انتقال خون کشور مذکور خبر داد و دکتر مصطفی جمالی مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران ضمن اعلام آمادگی سازمان، از کمک به انتقال خون افغانستان در قالب مرکز همکار و دو جانبه استقبال کرد.
بنابر اعلام وبدا، گفتنی است، در این جلسه دکتر مصطفی جمالی – مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، دکتر صدیقه امینی – سرپرست موسسه عالی طب انتقال خون، دکتر مهتاب مقصودلو – معاون آموزشی و پژوهشی موسسه عالی طب انتقال خون، دکتر شهین شریفی – سرپرست معاونت فنی و فناوریهای نوین، علی عباسیان – سرپرست معاونت تضمین کیفیت، دکتر عباس صداقت – مدیرکل دفتر مدیرعامل و روابط عمومی و همکاریهای بین الملل و نسیم حسینی سرپرست بخش همکاریهای بین الملل از سازمان انتقال خون و دکتر Houda Langar مشاور منطقهای سازمان جهانی بهداشت در امور دسترسی به داروها، فناوریهای بهداشتی و فرآوردههای بیولوژیک از جمله سلامت خون، حضور داشتند.