افزونه جلالی را نصب کنید. 23 رمضان 1446 Saturday, 22 March , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

0

بهترین روش برای جذب بهتر داروها

  • کد خبر : 107739
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۷:۵۶
بهترین روش برای جذب بهتر داروها
محققان توصیه‌هایی برای جذب بهتر داروها دارند که به طی شدن بهتر روند درمان افراد کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد بهتر است افراد برای جذب بهتر داروها به پهلوی راست خود دراز بکشند.

محققان در این مطالعه  از یک شبیه‌ساز بر اساس آناتومی و مورفولوژی واقعی معده به نام «StomachSim» استفاده کردند. دانشمندان می‌گویند  چگونگی مصرف قرص پیچیده‌ترین راه برای جذب آن است؛ داده‌ها نشان داده تأثیر جاذبه هنگام مصرف قرص بسیار زیاد است.

راجات میتال، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: تجویز خوراکی خلاف اینکه رایج‌ترین انتخاب برای تجویز دارو است، به طرز شگفت‌آوری پیچیده است. زمانی که قرص به معده می‌رسد، حرکت دیواره‌های معده و جریان محتویات داخل آن سرعت حل شدن آن را تعیین می‌کند. خواص قرص و محتویات معده نیز نقش اصلی را در این فرآیند ایفا می‌کند و بررسی‌های اخیر حاکی از‌آن است که وضعیت بدن بر نحوه جذب داروها توسط معده تأثیر می‌گذارد.

با این حال، روش‌های تجربی یا بالینی فعلی برای ارزیابی انحلال داروهای خوراکی برای مطالعه این موضوع محدود است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=107739

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.