افزونه جلالی را نصب کنید. 27 شوال 1446 Friday, 25 April , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

2

تعیین سقف قیمتی سوخت صنایع

  • کد خبر : 105438
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
تعیین سقف قیمتی سوخت صنایع
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تعیین سقف قیمتی برای نرخ سوخت صنایع، تصمیم منطقی دولت و مجلس برای کاهش ریسک پذیری واحد‌های تولیدی است.

محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد تعیین سقف برای نرخ سوخت صنایع تصریح کرد: نرخ سوخت صنایع باید رقم مشخصی داشته باشد، باز گذاشتن این ارقام ریسک و خطرات زیادی برای صنایع به همراه دارد.

وی افزود: اقدام دولت و مجلس در قانون بودجه سال جاری منجر به تعیین سقف برای نرخ سوخت صنایع شد تا واحدهای تولیدی بتوانند نرخ تمام شده را به صورت قابل قبولی محاسبه و برنامه‌ریزی بهتری در تولید داشته باشند.

پورابراهیمی تاکید کرد: اگر ما شرایطی را فراهم کنیم که نرخ تمام شده محصولات داخلی در تناسب با نوسانات قیمت جهانی، قابل تغییر باشند، در آن صورت، مدل نرخ شناور الگوی منطقی تری خواهد بود، ولی در شرایط کنونی کشور ما چنین وضعیتی ندارد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: به دلیل اعمال سیاست‌های کنترل قیمت در کشور، واحدهای تولیدی باید در قالب سیاست‌های تنظیم بازار کالای خود را عرضه کند، بنابراین اگر مبنای خرید گاز صنایع مبتنی بر نوسانات  قیمت بازارهای جهانی باشد، طبیعتاً نرخ تمام شده محصولات آنها را در زمان افزایش قیمت سوخت در بازار جهانی، به شدت افزایش خواهد یافت و در این صورت امکان تبعیت از سیاست‌های تنظیم بازار داخلی فراهم نیست.

پور ابراهیمی افزود: در این حالت واحدهای تولیدی باید مواد اولیه خود را در زمان افزایش قیمت جهانی با قیمت بالاتری خریداری کنند، اما با توجه به تصمیمات ستاد تنظیم بازار و ارکان نظارتی با قیمت کمتری عرضه کنند؛ این  اقدام صنایع کشور را دچار بحران می‌کرد. بهمن ماه 1400 با اقدام بموقع دولت و سازمان بورس و اوراق بهادار تغییر سقف نرخ خوراک و سوخت ۶ صنعت بورسی ابلاغ شد.

به گفته وی،‌ بر این اساس سقف نرخ خوراک و سوخت برای پترو پالایشی‌ها، فولادی‌ها، صنایع فلزی، سیمان، قند و شکر، کاشی و سرامیک از ۵ و ۲ هزار تومانی تعیین و صورت‌حساب‌ها تعدیل شد. این اقدام نه تنها به نفع سهامداران و بازار سرمایه است، بلکه هم‌زمانی آن با سرمای اروپا و بحران اوکراین صنایع کشور را از زیان دهی گسترده نجات داد.

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=105438

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.