افزونه جلالی را نصب کنید. 20 شعبان 1446 Tuesday, 18 February , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

2
کاشفی:

تولیدات شرکت‌های دانش بنیان صادراتی شود

  • کد خبر : 105202
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
تولیدات شرکت‌های دانش بنیان صادراتی شود
رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه گفت: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه نامگذاری امسال، لازم است تولیدات شرکت‌های دانش بنیان صادراتی شود و این شرکت‌ها در زنجیره ارزش بین‌المللی قرار بگیرند.

کیوان کاشفی با اشاره به حساسیت ویژه مقام معظم رهبری به عرصه تولیدات دانش بنیان و نگاه متفاوت ایشان به حوزه علم و دانش، گفت : نامگذاری امسال با عنوان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین راه را برای همه روشن کرد تا هر بخش و دستگاهی مسیر خود را برای توجه به عرصه دانش بنیان مشخص کند.

به گفته رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین کار یکساله نیست، بلکه شروعی برای یک مسیر چند ساله و بستری برای حرکت سریع‌تر در حوزه علم و دانش است.

از راهکار‌هایی که برای تحقق نامگذاری امسال باید به آن توجه شود اولین گام هم افزایی و هم راستایی بین دستگاه‌های متولی عرصه دانش بنیان و پرهیز از عملکرد جزیره‌ای است.

تعیین دستورالعمل لازم برای تحقق این نامگذاری، انجام برخی اقدامات برون مرزی، تشکل سازی و… را از دیگر راهکار‌ها برای تحقق شعار امسال است با همکاری بخش‌های مختلف تا پایان سال اقدامات ویژه‌ای در عرصه دانش بنیان در کشور شکل می گیرد.

ظرفیت‌های خوبی کرمانشاه در حوزه دانش بنیان دارد برای استفاده از این ظرفیت‌ها نیازمند همراهی همه نهاد‌ها و متولیان امر هستیم و اتاق بازرگانی هم در این بین نقش تسهیل گری و هماهنگ کننده دارد.

هفت راهبرد اصلی از سوی اتاق کرمانشاه برای تحقق شعار سال تدوین شده یکی از مهمترین این راهبرد‌ها تمرکز بر صادراتی کردن تولیدات شرکت‌های دانش بنیان و ورود آن‌ها به زنجیره ارزش بین‌المللی است.

حضور شرکت‌های دانش بنیان در رویداد‌های برجسته فناوری دنیا لازم است که دید تازه‌ای برای فعالیت به این شرکت‌ها می‌دهد و اتاق کرمانشاه تلاش می‌کند زمینه فعالیت‌های بین‌المللی این شرکت‌ها را فراهم کند.

برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی حوزه دانش‌بنیان با همکاری دانشگاه‌های استان از دیگر راهبرد‌های تعریف شده برای تحقق نامگذاری شعار سال است.

مرکز شتابدهی صادرات در اتاق کرمانشاه ایجاد می شود امیدواریم بتوانیم به سمت دانش بنیان کردن این مرکز با همکاری پارک علم و فناوری پیش برویم .

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=105202

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.