افزونه جلالی را نصب کنید. 27 شوال 1446 Friday, 25 April , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

1

ساختمان خطرناک پاساژ آزاد تهران تخلیه شد؟

  • کد خبر : 107106
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
ساختمان خطرناک پاساژ آزاد تهران تخلیه شد؟
شهردار منطقه ۱۱ تهران ضمن اشاره به ناایمنی و خطرساز بودن ساختمان پاساژ آزاد اعلام کرد: تخلیه پاساژ ازاد الزامی است.

سید محمد موسوی شهردار منطقه۱۱ در گفت‌و‌گو با فارس ضمن اعلام اقدامات شهرداری برای رفع خطر ساختمان پاساژ آزاد در محدوده سه راه جمهوری در خیابان حضرت ولیعصر عج اعلام کرد: براساس نظریه کارشناسان ومراجع ذی صلاح، این ساختمان خطرناک است و خروج کسبه برای هرگونه اقدام بعدی الزامی است.

شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: طی روز های گذشته با فرماندار محترم تهران نشستی داشتیم و موضوع ضرورت تخلیه پاساژ مذکور به عنوان‌ اولین گام رفع خطر مطرح وپیگیری شد ضمنا موضوع به شورای تامین استان نیز به شورا ارجاع شده است.

وی افزود: تا کنون اقدام عملیاتی و عزم جدی برای رفع خطر توسط مالک وجود نداشته است و کسبه این پاساژ علی رغم تایید ناایمنی و خطرناک بودن ساختمان دغدغه معاش دارند و ما در تلاش هستیم تا با همکاری دستگاه قضایی از منظر اجتماعی به کسبه کمک کنیم تا حقوق خود را از مالک اخذ کنند.

موسوی خاطر نشان کرد : طی نشست های متعددی که با کسبه داشتیم نماینده مالک اذعان به ارایه طرح برای مقاوم سازی داشته است که طبق نظریه کارشناسان چه در صورت مقاوم سازی و چه در صورت تخریب و نوسازی به دلیل حفظ جان شهروندان، تخلیه ساختمان الزامی است.

شهردار منطقه 11 تهران گفت: نیازمند همکاری تمامی دستگاه های ذی ربط هستیم تا با حفظ ارامش به دور از حاشیه نگاری نسبت به حفظ جان شهروندان اقدام کنیم.

موسوی گفت: برابر الزام قانونی رفع خطر از ساختمان های ناایمن از وظائف شهرداری است
لذا با توجه به موقعیت پر تردد پاساژ آزاد مصمم به پلمپ ساختمان هستیم واز دستگاه های ذیربط تقاضای همراهی داریم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=107106

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.