افزونه جلالی را نصب کنید. 27 شوال 1446 Friday, 25 April , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

1

سنگ شکنی کلیه با فناوری جدید

  • کد خبر : 105175
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹
سنگ شکنی کلیه با فناوری جدید
پژوهشگران آمریکایی توانستند با استفاده از یک فناوری جدید، سنگ کلیه را با درد کمتری نسبت به درمان‌های فعلی، درمان کنند.

طبق مطالعه جاناتان هارپر از دانشگاه واشنگتن در سیاتل و همکارانش، سونوگرافی می‌تواند سنگ کلیه را در عرض ۱۰ دقیقه تجزیه کند، که می‌تواند راه سریعتر و کمتر دردناکی را برای دفع سنگ در ادرار بدون جراحی فراهم کند.

سنگ‌های کلیه کریستال‌هایی هستند که هنگام جمع شدن مواد زائد در خون در کلیه‌ها تشکیل می‌شوند. بعضی از افراد این علائم را بدون هیچ ناراحتی تجربه می‌کنند، اما اگر سنگ‌ها در کلیه یا حالب گیر کنند، لوله کوچکی که به هم متصل می‌شود، می‌تواند باعث درد شدید شکم، کلیه یا مثانه شود.

در این مطالعه، ۱۹ نفر تحت تکنیک جدید BWL قرار گرفتند، که در آن ۲۵ سنگ در حداکثر ۱۰ دقیقه شکسته شد و حدود ۹۰ درصد از اندازه سنگ تکه تکه شد، تا ۱۲ میلی متر تا کمتر از ۲ میلی متر. تکنیک SWL، معمولاً حدود ۶۰ درصد سنگ‌ها را به اندازه کمتر از ۴ میلی‌متر تکه تکه می‌کند و معمولاً می‌توان قطعه‌ای به قطر ۴ میلی‌متر را جدا کرد اما دردناک‌تر از سنگ‌های کوچک.

هارپر توسعه‌دهنده این مطالعه می‌گوید: سنگ‌شکنی موج انفجاری را می‌توان بدون نیاز به بیهوشی بیماران انجام داد.

سنگ‌های کلیه اغلب با سنگ شکنی موج شوک (SWL) درمان می‌شوند که شامل ارسال امواج فراصوت با دامنه بالا و فرکانس پایین به مدت یک ساعت به داخل سنگ است، معمولاً در زمانی که فرد تحت بیهوشی است و گاهی اوقات سنگ‌های بزرگ نیاز به جراحی دارند.

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=105175

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.