افزونه جلالی را نصب کنید. 27 شوال 1446 Friday, 25 April , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

2

شریعتمداری: مذاکره شتر مجنون است؛ به کوی لیلی نمی‌رود

  • کد خبر : 108318
  • ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
شریعتمداری: مذاکره شتر مجنون است؛ به کوی لیلی نمی‌رود
مدیرمسؤول روزنامه کیهان گفت: «پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا و اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که این متن را سازنده ندانسته است، حاکی از اصرار ایران بر مطالبات قانونی خود و مقاومت در مقابل باج‌خواهی آمریکاست».

حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به خبرنگار سیاسی فارس گفت : چالش هسته ای ۲۰ ساله کشورمان با آمریکا و اروپا به وضوح نشان می دهد که حریف نگران تولید سلاح هسته ای از جانب ایران نیست، بلکه از آن به عنوان بهانه‌ای برای تحریم ها استفاده می‌کند و از آنجا که تحریم‌های اقتصادی تقریباً تنها اهرم باقیمانده در دست آمریکا برای مقابله با ایران اسلامی است، هرگز از آن دست نخواهد کشید.

وی افزود: از این روی مذاکره برای لغو تحریم‌ها آب در هاون کوبیدن است و با جرات می توان گفت که این مذاکرات راه به جائی نمی برد و می بینید که تاکنون از «ناکجا آباد »! بیرون نرفته است.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در ادامه گفت: به عنوان مثال یکی از موارد اختلاف تاکید ایران بر تضمین آمریکا مبنی بر پایبندی به تعهداتش است و آمریکا با صراحت اعلام می‌کند که تضمین نمی‌دهد! خُب! این چه توافقی است که طرف مقابل حاضر نیست درباره عمل به تعهداتش تضمین بدهد ؟! وقتی آمریکا اعلام می کند که حاضر نیست برای عمل به تعهداتش تضمین بدهد، با صراحت اعلام کرده است که اهل توافق نیست! یعنی مذاکره می کنیم که توافق نکنیم؟!

شریعتمداری گفت : نگاهی به چالش ۲۰ ساله بیندازید ! انگار شرح وظیفه و دستور العملی که برای آژانس بین المللی انرژی اتمی تعریف شده است، پیشگیری از صنعت هسته ای صلح آمیز ایران، بازرسی های فراگیر از مراکز نظامی کشورمان به بهانه فعالیت هسته ای اعلام نشده ! و ارائه اطلاعات نظامی ایران به آمریکا، اسرائیل و برخی از کشورهای اروپائی است.

وی افزود: به گفته آقای اسلامی ریاست محترم سازمان انرژی اتمی ایران؛ صنعت هسته‌‌ای ایران کمتر از ۲ درصد از ظرفیت هسته‌‌ای جهان را تشکیل می‌دهد اما ۲۵ درصد از بازرسی‌‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران اختصاص یافته است!.

مدیر مسئول روزنامه کیهان در پاسخ به این سئوال خبرنگار فارس که چاره چیست ؟ گفت : خروج از NPT . ما در پی تولید سلاح هسته ای نیستیم ولی بیشترین فشار آژانس روی ایران متمرکز شده است و در همان حال هند، پاکستان و کره شمالی دارای سلاح اتمی هستند و عضو NPT هم نیستند.

شریعتمداری تصریح کرد: البته اسرائیل هم عضو NPT نیست و دارای سلاح هسته است . ولی رژیم صهیونیستی حساب دیگری دارد و باید از صفحه روزگار محو شود.

وی گفت: مواد ۳ ، ۴ ، ۵ و ۶ پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای یعنی همان ان پی تی بر مبادله دانش هسته ای میان کشورهای عضو این پیمان تاکید دارد و تبادل تجهیزات مورد استفاده در بهره گیری صلح آمیز از این دانش را به کشورهای عضو توصیه می کند اما در مورد ایران فقط به فقط بر انجام بازرس های گسترده تاکید شده است !.

مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود : فراز و نشیب های چالش ۲۰ ساله کمترین تردیدی باقی نمی گذارد که اگر اهل باج دادن نباشیم ــ که دولت کنونی اینگونه نیست ــ مذاکرات هرگز به نقطه ای نخواهد رسید که منافع کشورمان را در پی داشته باشد و سرانجام به این نتیجه می رسیم که تنها راه پیش رویمان خروج از NPT است .

شریعتمداری اضافه کرد: ماده ۱۰ معاهده ان پی تی، این حق را برای تمام کشورهای عضو قائل شده است .

وی در پایان مذاکره با آمریکا را به «شتر مجنون» در داستان ملای رومی تشبیه کرد و گفت: مجنون که آهنگ کوی لیلی داشت بر ناقه ای نشست که کره ای در شهر داشت . در مجنون شوق رفتن به کوی لیلی موج می زد ولی ناقه که تاب دل کندن از کره خود را نداشت، قدم از قدم بر نمی داشت و چنین بود که به قول ملای رومی « یک دو روزه ره بدین احوالها – مانده مجنون در تردد سالها » … مجنون در نهایت چاره کار را در آن می بیند که از ناقه پیاده شود و راه کوی لیلی را به پای خود بپیماید .

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=108318

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.