• امروز : چهارشنبه - ۱۷ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 19 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Wednesday - 7 June - 2023

اخبار ویژه

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال ۲۹ هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

2

فارس من| خبر خوب وزارت صمت برای حذف قرعه‌کشی و رفع محدودیت خرید برخی خودروها + فیلم

  • کد خبر : 107177
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
فارس من| خبر خوب وزارت صمت برای حذف قرعه‌کشی و رفع محدودیت خرید برخی خودروها + فیلم
سخنگوی وزارت صمت گفت: پس از 3 سال مقرر شد برای طرح فروش خودروهایی که از شمول قرعه‌کشی خارج شده است، محدودیت‌‌هایی که از پیش اعمال می‌شد نظیر پلاک فعال نیز برداشته شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی با عنوان «پیشنهاد حذف قرعه‌کشی خودرو»  عنوان کرده‌اند که با توجه به اختلاف دویست میلیونی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار، برگزاری قرعه‌کشی خودرو و برنده شدن عده‌ای در این قرعه‌کشی‌ها فقط موجب سود هنگفتی برای منتخبان می‌شود بنابراین از خواستاریم تا نسبت به حذف قرعه‌کشی اقدام عاجل داشته باشند و ساز و کار عادلانه جهت فروش خودرو اتخاذ کنند.

در این‌باره، امید قالیباف، سخنگوی وزارت صمت، در ویدئویی که در فضای مجازی منتشر کرده است از حذف برخی محدودیت‌ها برای خرید خودرو به صورت مستقیم از شرکت‌های خودروساز خبر داده است.

وی ضمن اشاره به کاهش قیمت‌های اخیر در بازار آزاد خودرو‌، بیان داشت: بعد از اجرای مرحله اول و دوم فروش یکپارچه خودرو، شاهد کاهش قیمت‌ها در بازار آزاد خودرو بودیم که این موضوع حاکی از آن است که فروش خودروها و قرعه‌کشی به‌صورت یکپارچه در راستای تحقق هدف خود به نتیجه رسیده است و ‌التهاب قیمت‌ها در بازار را کم کرده است.

وی بیان داشت: خبر خوب اینکه پس از سه سال مقرر شد برای طرح فروش خودروهایی که از شمول قرعه‌کشی خارج شده است، محدودیت‌هایی که از پیش اعمال می‌شدند، برداشته شود. این اتفاق بدین معناست که به‌طور مثال اگر فردی که قصد خرید خودروی کوییک آر، را دارد به جای خرید این خودرو از بازار می‌تواند خودرو را از شرکت خودروساز خریداری کند بدون آنکه محدودیت پلاک انتظامی فعال و  به نام بودن پلاک در دو سال گذشته را داشته باشد‌.

قالیباف اظهار داشت: خاصیت این تصمیم جدید این است که بجای اینکه تقاضا به سمت بازار برود و در آنجا افزایش قیمت ایجاد کند، تقاضا به سمت کارخانه می‌رود و در همان‌جا تقاضا تامین می‌شود و همین موضوع موجب می‌شود که قیمت‌ها در بازار خودرو بیش از گذشته کاهش یابد.

به گزارش فارس سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز پیش از این چندین بار وعده حذف قرعه‌کشی خودرو را داده و اخیر نیز اعلام کرد: خروج خودرو از قرعه‌کشی تابع عرضه و تقاضا و ساز و کار بازار است و حذف قرعه‌کشی به تدریج اتفاق خواهد افتاد.

‌در دومین دوره تخصیص خودرو از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به همه ثبت‌نام کنندگان خودروهای کوئیک و کوئیک آر، بدون قرعه‌کشی خودرو تعلق گرفت.

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=107177

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.