افزونه جلالی را نصب کنید. 27 شوال 1446 Friday, 25 April , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

18

وسیله نقلیه امام خمینی چه بود؟

  • کد خبر : 102466
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۶:۱۳
وسیله نقلیه امام خمینی چه بود؟

تسنیم نوشت:امام خمینی(ره) مقید به دیدار مراجع بودند و اعتقاد داشتند هیچ‌گاه نباید از زی طلبگی خارج شد، از این رو با پای پیاده به دیدار مراجع می‌رفتند. حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین مطهری‌فرد معروف به «مطهری‌یزدی» از روحانیون مبارز و انقلابی دار فانی را وداع گفت. وی در دوران حیات، خاطراتش را در مرکز اسناد انقلاب […]

وسیله نقلیه امام خمینی چه بود؟

تسنیم نوشت:امام خمینی(ره) مقید به دیدار مراجع بودند و اعتقاد داشتند هیچ‌گاه نباید از زی طلبگی خارج شد، از این رو با پای پیاده به دیدار مراجع می‌رفتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین مطهری‌فرد معروف به «مطهری‌یزدی» از روحانیون مبارز و انقلابی دار فانی را وداع گفت. وی در دوران حیات، خاطراتش را در مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط کرد و کتاب خاطرات این روحانی مجاهد با عنوان «پاسداشت خدمت و دیانت» از سوی موسسه فرهنگی‌هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد.

ناگفته‌های حجت‌الاسلام مطهری‌یزدی از حوادث مهم و سرنوشت‌ساز انقلاب بسیار خواندنی است. خاطرات او مشتمل بر هفت فصل است که طی آن فصول، راوی خاطراتش را از برهه‌های مختلف حیات سیاسی خود روایت کرده است.

حجت‌الاسلام مطهری یزدی که در دهه ۱۳۴۰ به نجف عزیمت کرد و از محضر امام خمینی(ره) بهره برد، در بخشی از خاطرات خود درباره ویژگی‌ها و خصوصیات حضرت امام می‌گوید: امام (ره)‌ مقید به دیدار مراجعی بودند که به دیدار ایشان می‌رفتند و اعتقاد داشتند که هیچگاه نباید از زی طلبگی خارج شوند از این رو با پای پیاده به دیدار مراجع می‌رفتند.

گاهی به ایشان می‌گفتند شاید این کار شما توهین به مراجع به حساب آید و امام (ره)‌ با پذیرش این سخن، با تاکسی به دیدار مراجع معظم تقلید نجف اشرف از جمله آیات عظام سیدمحسن حکیم، سیدمحمود شاهرودی و سیدابوالقاسم خویی رفتند.

امام طلبه‌هایی مثل من را خصوصی به حضورشان نمی‌پذیرفتند بلکه با حضور در بیرونی با طلاب دیدار می‌کردند. منزل امام (ره)‌ ساده بود و لوازم خنک کننده و کولر نداشت، بلکه پنکه‌ای داشت به سمت حجره‌ای که به سمت سرداب بود و به این شکل هوای نسبتاً خنکی در اتاق ایشان ایجاد می‌شد. وقتی به امام (ره)‌ پیشنهاد خرید کولر را دادند، فرمودند: درحالی که برادران و خواهران ما در شرایط سخت در زندان‌ها به سر می‌برند، چگونه من در آسایش و رفاه باشم. مجالس مذهبی که در محل منزل امام(ره)‌ برگزار می‌شد با پذیرایی ساده عمدتاً چای و خرما، همراه بود.

یکی از نکات زندگی امام این بود که به هیچ وجه گداپرور نبودند برای نمونه، زمانی فردی به ایشان گفت عبایم پاره است، لطفاً پولی برای تهیه عبای جدید به من بدهید، در این حال متوجه جستجوی امام(ره)‌ در پی چیزی شد، سرانجام روشن شد رهبرکبیر انقلاب می‌خواستند عبای پاره خود را به آن فرد نشان دهند و به او بفهمانند دنبال گدایی نباشد.

172727

کد خبر 1494802

مقاله اصلی

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=102466

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.