افزونه جلالی را نصب کنید. 28 رمضان 1446 Thursday, 27 March , 2025

اطلاعیه ها

سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی/ دلار ‌در کانال 29 هزار تومان‌ بسیج پای کار کشاورزان می‌ایستد/ سردار غلامرضا سلیمانی: توافق بزرگ با وزارت جهاد در راه است زاهدی وفا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد چرا اعتراضات و اغتشاشات پس از درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؟/ آیا نظام طبقه متوسط را از دست داده است؟ نخستین جلسه شورای عالی سینما برگزار شد یا قوانین را رعایت کن یا جریمه می‌شوی!/ قوانین سختگیرانه برای فعالیت اینستاگرام در کشورهای مختلف شعارهای رکیک تجمع دانشجویان شریف لکه ننگ ساحت دانشگاه/ ریشه‌های این انحراف چیست؟ بررسی صلاحیت زاهدی‌وفا در مجلس/ نادران و امیرآبادی موافق؛ نوروزی، عسگری و توسلی مخالف نطق کردند واکنش عموی نیکا شاکرمی به دعوت خاله‌اش از مردم برای تجمع | نظریه اولیه پزشکی قانونی؛ مرگ با گلوله در تجمعات صحت دارد؟ | سرنوشت پیکر دختر ۱۷ ساله قالیباف: فرمایشات رهبر انقلاب وظیفه خواص را روشن کرد | مرزبندی میان مردم و آشوبگران مشخص شد

1

۴۸ نشست کمیسیون مشترک برای بررسی طرح نظام تنظیم مقررات فضای مجازی

  • کد خبر : 103931
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۰
۴۸ نشست کمیسیون مشترک برای بررسی طرح نظام تنظیم مقررات فضای مجازی
رئیس کمیسیون مشترک طرح نظام تنظیم مقررات فضای مجازی از برگزاری ۴۸ نشست برای بررسی این طرح خبر داد و گفت: بنا داریم بر اساس مصادیق جهاد تبیین، روشنگری های لازم را در این زمینه داشته و پاسخگویی نظرات منتقدان باشیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نشست خبری اعضای کمیسیون مشترک بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی امروز شنبه ۷ اسفند در این خبرگزاری برگزار شد.

رضا تقی‌پور، رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی در این نشست گفت: انتقادات منتقدین را درباره عدم روشنگری در خصوص طرح فضای مجازی قبول داریم و می پذیریم که تبیین خوبی در این زمینه صورت نگرفته است اما رسانه‌ها باید کمک کنند تا روشنگری لازم در این باره انجام شود که شاید پاسخ به انتقادات منتقدین در این اظهارات وجود داشته باشد. وی افزود: در حال رصد و جمع آوری انتقادات هستیم این در حالی که در دوره گذشته هدفی از سوی منتقدین ترسیم شده و آنها به طرح ساماندهی فضای مجازی حمله می‌کردند و در نهایت خود را پیروز تلقی می‌کردند در حالی که ۹۰ درصد این انتقادات اصلاً به متن این طرح مربوط نمی‌شد.

رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی تصریح کرد: از ۱۸ مهرماه تاکنون ۴۸ جلسه کمیسیون مشترک برای بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی برگزار شده است که این نشست ها یا در مرکز پژوهش‌های مجلس یا در کمیسیون‌های مجلس و سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها؛ تمامی صورتجلسات این نشست ها موجود است. وی گفت: اکثر جلسات کمیسیون‌های مجلس از رسانه ها پخش نمی شود اما ما تنها کمیسیونی در مجلس هستیم که نشست‌های خود را زنده پخش می کنیم.

وی افزود: جلسه امروز ما یکی از مصادیق جهاد تبیین است و باید با روشنگری لازم موضوعات را به مردم انتقال دهیم.

رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی تصریح کرد: نسخه ای که درباره کلیات آن در ۳ اسفند رای گیری شد مربوط به بهمن ماه است که نهایی شده است. وی افزود: در  ۲۵ آذر سالجاری بعد از ۴۰ روز بررسی در خصوص نسخه ۲۶ تیرماه آماده رای گیری درباره کلیات بودیم اما روز قبل از آن نامه ای از سوی وزیر ارتباطات به رئیس مجلس ارسال شد که دولت اعلام کرد با توجه به نظرات جدیدمان درخواست اعمال این تغییرات را داریم و باید رای‌گیری در خصوص کلیات را به روزهای آینده موکول کنید.

تقی پور تصریح کرد: در ۹ آذر جلسه کمیسیون مشترک تشکیل شد که در آنجا اعضا موافقت کردند که یک کارگروه با ریاست آقای یزدی خواه تشکیل شود تا نظرات نهادها و وزارت ارتباطات را دریافت کند و در طرح فضای مجازی اعمال کند که نتیجه این کار کارگروه به این نسخه نهایی که امروز در کمیسیون وجود دارد رسیده است. وی با اشاره به تفاوت نسخ قبلی با نسخه فعلی، افزود: در نسخه جدید تمرکز شد بر تنظیم مقررات در کشور؛ زیرا در کشور شورای عالی فضای مجازی وجود دارد، اما زمانی که مصوبات از شورای عالی فضای مجازی به پایین می آید هیچ دستورالعملی وجود ندارد از این رو قصد داریم یک چارچوبی ایجاد کنیم و دستورالعمل مشخص شود.

رئیس کمیسیون مشترک بررسی طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی تاکید کرد: در قانون یک کمیسیون عالی دیده شده است که این کمیسیون عالی همان شورای عالی فضای مجازی خواهد بود همچنین به این شورا اجازه داده شده است که تنظیم‌گر تنظیم‌گران باشد. وی بیان داشت: در فصل سوم به وظایف نهادهای اجرایی اشاره شده است و در فصل چهارم نیز به گذرگاه های مرزی اشاره شده است که برای مانع از تهدیدها و حملات سایبری اقداماتی را انجام دهد و یک کارگروهی برای آن دیده شده است.

لینک کوتاه : https://ensaniatnews.ir/?p=103931

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.